Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3i byt Tomášikova ulica

Interné ID: PS23008
Ulica: Tomášikova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
900 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Dávame exkluzívne do ponuky:

3 izbový nesmierne priestranný byt z celkovou výmerou 116m2. Z rozlohy 116m2 má loggia 5 m2  a zimná záhrada 7 m2. Tomašiková ulica v Bratislave oproti klientskému centru v obkolesení jazier Štrkovec a Kuchajda ponúka bytu lokalitný luxus. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 5 poschodového bytového komplexu v jeho najtichšej časti. Len 2 byty na poschodí v uzavretej chodbe vytvárajú atmosféru súkromia a bezpečia. Je orientovaný na juho-západ, čo pre budúceho majiteľa znamená dostatok denného svetla. 

Dispozícia:

Vstupná chodba, nadpriemerne priestranná obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou, spálňa, izba, kúpelňa s výrivou vaňou, wc a bidetom. V byte je veľká loggia a zimná záhrada, ktorá vyniká svojím kľudom, nakoľko je orientovaná do vnútrobloku budovy.

Vchod do nehnuteľnosti zabezpečujú protipožiarne bezpečnostné dvere, ktoré sú vybavené aj zvukovo-izolačnou vložkou. Ďalej plastové 3-komorové okná, ktoré sú z vonkajšej strany vybavené temniacimy roletami.

Vybavenost a okolie:

Priamo pod bytovým domom sa nachádza vietnamská reštaurácia, ktorú môžete využiť v prípade, ak máte veľa povinností a nestíhate pripraviť večeru. Oproti bytovému domu je materská škola, zástavka autobusu, La putika podnik, kde viete vybehnúť na drink a cez cestu máte klientské centrum, v prípade ak potrebujete niečo vybaviť.

V pešej dostupnosti máte už vyššie spomenuté jazerá Kuchajda a Štrkovec, kde sa môžete v týchto horúcich dňoch schladiť, alebo si zahrať beach volejbal poprípadne basketbal. Vybavenosť okolia je naozaj veľká, nakoľko je to z bytu len na skok do centra mesta. Viete si íst nakúpiť do obchodného domu VIVO, ktoré je vzdialené cca 5 minút autom, alebo potraviny Kaufland, ktoré zvládnete aj na pešo do 7-10minút. Taktiež je kúsok od nehnuteľnosti nový futbalový štadión, športová hala pasienky, či hokejový štadión.

Voľný ihneď

CENA: 900€/mesiac + 250€/mesiac zálohové platby za energie.

Možnosť aj prenájmu 2 parkovacích státi v garáži za 200€/mesiac

KAUCIA: 1-mesačné nájomné

PROVÍZIA PRE RK: 650€

Kontakt: Pavol Stanek
Mobil: 0948 949 989
e-mail: stanek@royals.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
116 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
2
Celková plocha:
116 m2
Počet garáží:
2

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti