We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

3i byt Tomášikova ulica

Internal ID: PS23008
Street: Tomášikova
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Two bedroom apartment
900 €/month

Property description

Dávame exkluzívne do ponuky:

3 izbový nesmierne priestranný byt z celkovou výmerou 116m2. Z rozlohy 116m2 má loggia 5 m2  a zimná záhrada 7 m2. Tomašiková ulica v Bratislave oproti klientskému centru v obkolesení jazier Štrkovec a Kuchajda ponúka bytu lokalitný luxus. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 5 poschodového bytového komplexu v jeho najtichšej časti. Len 2 byty na poschodí v uzavretej chodbe vytvárajú atmosféru súkromia a bezpečia. Je orientovaný na juho-západ, čo pre budúceho majiteľa znamená dostatok denného svetla. 

Dispozícia:

Vstupná chodba, nadpriemerne priestranná obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou, spálňa, izba, kúpelňa s výrivou vaňou, wc a bidetom. V byte je veľká loggia a zimná záhrada, ktorá vyniká svojím kľudom, nakoľko je orientovaná do vnútrobloku budovy.

Vchod do nehnuteľnosti zabezpečujú protipožiarne bezpečnostné dvere, ktoré sú vybavené aj zvukovo-izolačnou vložkou. Ďalej plastové 3-komorové okná, ktoré sú z vonkajšej strany vybavené temniacimy roletami.

Vybavenost a okolie:

Priamo pod bytovým domom sa nachádza vietnamská reštaurácia, ktorú môžete využiť v prípade, ak máte veľa povinností a nestíhate pripraviť večeru. Oproti bytovému domu je materská škola, zástavka autobusu, La putika podnik, kde viete vybehnúť na drink a cez cestu máte klientské centrum, v prípade ak potrebujete niečo vybaviť.

V pešej dostupnosti máte už vyššie spomenuté jazerá Kuchajda a Štrkovec, kde sa môžete v týchto horúcich dňoch schladiť, alebo si zahrať beach volejbal poprípadne basketbal. Vybavenosť okolia je naozaj veľká, nakoľko je to z bytu len na skok do centra mesta. Viete si íst nakúpiť do obchodného domu VIVO, ktoré je vzdialené cca 5 minút autom, alebo potraviny Kaufland, ktoré zvládnete aj na pešo do 7-10minút. Taktiež je kúsok od nehnuteľnosti nový futbalový štadión, športová hala pasienky, či hokejový štadión.

Voľný ihneď

CENA: 900€/mesiac + 250€/mesiac zálohové platby za energie.

Možnosť aj prenájmu 2 parkovacích státi v garáži za 200€/mesiac

KAUCIA: 1-mesačné nájomné

PROVÍZIA PRE RK: 650€

Kontakt: Pavol Stanek
Mobil: 0948 949 989
e-mail: stanek@royals.sk

 

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
116 m2
Type:
partly re-made
Loggia:
yes
Garage:
yes
Cellar:
yes
Lift:
yes
Floor:
2
Total area:
116 m2
Garage count:
2

Show on map

Broker